iPad Display Podium - lattiateline iPad 9.7" tableteille

iPad Podium on laadukkaista materiaaleista valmistettu lattialla seisova tyylikäs markkinointitaso & tablet-teline iPad 2, 3, 4, iPad Air 1, iPad Air 2, iPad Pro 9.7,  iPad 9.7 taulutietokoneille. 

Tällä podium-näyttöpöydällä voit tyylikkäästi ja tehokkaasti mainostaa tuotteitasi tablet-tietokoneesi avulla.

 • Telineen tablet-kotelo on saatavana valkoisena ja mustana.
 • Telineen pöytätaso värivaihtoehdot ovat: valkoinen, punainen, vihreä ja sininen.
Toimitusaika: 5-7 työpäivää.
SKU
CiP/K6/PS
475,00 €

iPad Podium


iPad Podium on laadukkaista materiaaleista valmistettu lattialla seisova tyylikäs markkinointitaso & tablet-teline iPad 2, 3, 4, iPad Air 1, iPad Air 2, iPad Pro 9.7,  iPad 9.7 taulutietokoneille. Tällä podium-näyttöpöydällä voit tyylikkäästi ja tehokkaasti mainostaa tuotteitasi tablet-tietokoneesi avulla.

Alumiiniprofiilinen runkotolppa yhdessä teräksestä valmistetun painavan jalustan kanssa pitää iPad Podium telineen tukevasti paikallan. Teline  ei huoju eikä heilu kovassakaan käytössä. Telineen jalusta on hopeanharmmaksi pulverimaalattua terästä. Sen pohjassa on kumiset "tassut" tasaamaan lattian epätasaisuuksia sekä pitämään telineen tukevasti paikallaan kaikilla alustoilla.

iPad tablet on lukittu paikalleen vahvaan metallikoteloon turvallisesti lukolla. iPad-laitetta voidaan käyttää vaaka- sekä pystysuunnassa ja sitä pystyy pyöritämään 350 astetta, kallistuskulma voidaan kääntää 0-90 astetta. Teräksisen tablettikotelon etupaneli on päällystetty tyylikkäällä kiiltävällä agryllillä,  Kotelon väri on valintasi mukaan joko musta tai valkoinen. Tablettikotelossa Home -painikkeen syvennys. iPadin “Home”-painike voidaan sulkea tarvittaessa käytöstä ohjelmallisesti.

iPad Podium tablettelineessä on runkotolpan päälle asetettu agryllinen pöytätaso mitä voidaan hyödyntää monintavoin. Pöytätaso toimii mm. kirjoitusalustana, tuotteiden esittelytasona tai niiden laskualustana. Agryllistä pöytätasoa on saatavana neljällä eri värillä. Pöytätason värit ovat: valkoinen, punainen, vihreä ja sininen.

iPad-tablet voidaan ladata telinessä, laturi ja myös kaapelit on piilotetu runkotolpan sisään. USB-latauskaapeli kulkee tablettikotelon tukipään läpi runkotolpaan. USB-kaapeli kytkeytyy tolpan sisällä olevaan laturiin, joka on puolestaan ​​kytkeytyy pohjalevyn alta ulos tulevaan virtajohtoon.

iPad Podium iPad-teline voidaan tarvittaessa purkaa osiin, milloin sitä on helppo kuljettaa ja varastoida.

Lisävarusteena on saatavana turvalukkovaijeri- ja pyörillä varustettu kovamuovinen kuljetuslaukku.

Käyttökohteita ovat mm. toimistojen eteisaulat, vastaanotot, messut, myymälät, ravintolat, informaatiokeskukset, näyttelyhuoneet jne.Tekniset tiedot


iPad Podium

  • Suunniteltu käytettäväksi iPad 2,3,4, iPad Air 1, iPad Air 2, iPad Pro 9,7 ", iPad 9,7" 2017 (6th generation) ja iPad 9,7 "2018 (6th generation) kanssa.
  • Kestävä mustaksi tai valkoiseksi pulverimaalattu teräksinen tablettikotelo, alumiiniprofiilinen pystytolppa ja harmaaksi maalattu teräsjalusta.
  • Argyllinen pöytätaso värit: valkoinen, punainen, vihreä ja sininen.
  • Pöydän korkeus 101,4 cm. Pöytatason koko: 50 x 44,5 cm.
  • Musta tai valkoinen kiiltävä akryylimuovinen tablettikotelon kannenpäällys.
  • Kotelossa avaimella avattava painike-turvalukko.
  • Tablettikotelo pyörii ja kääntyy 350° ja kallistuu 90°
  • Tablettikotelossa Home -painikkeen syvennys. (Home painkkeen käyttö voidaan estää tai sallia ohjelmalliseti iOS 6 ja uudemissa Ipad versiossa.)

 

  • Korkeus: 134 cm jalustan koko:  46,4 cm (l) x 42,5 cm (s)

 

  • Pakkauskoko: 102 (l) x 50 (s) x 24 (k) cm 
  • Pakattu paino:15,0 kg

 

Toimitussisältö:

  • Toimitukseen sisältyy kaksi tabletin kulmapala sovitussettiä, joita vaihtamalla samassa telineessä voidaan käyttää sekä uudempia että vanhempia iPad tablet versioita.

iPad Podium -teline toimitetaan ilman tablet-tietokonetta.


Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:iPad Display Podium - lattiateline iPad 9.7" tableteille
Arviosi