Curve 3 Panel Kit

Curve 3 Panel Kit on on kahden Curve Standin yhdistelmä, mitkä on yhdistetty toiiinsa joutavalla flexilink kuvavuodalla.  Voit käytää sitä erillisenä yksikkönä tai lisäyksikkönä Curve järjestelmässä. 

Seinäkkeen joustava rakenne mahdollistaa lähes rajattomasti erilaisia muotoja. Voit esimerkiksi käyttää samaa Curve 3 panelt kit seinäkettä joko suorana, koverana tai kaarevana.

Toimitusaika: n. 7-10 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
b14142307aaa-1
770,00 €

Curve 3 Panel Kit

Curve-messuseinä on suunniteltu joustavaksi vaihtoehdoksi perinteisten Pop-Up seinäkkeiden ja muiden messuseinien / -telineiden rinnalle.

Curve-messuseinä on täydellinen valinta, jos vaatimuksesi ovat kevyestä, joustavasta ja edullisesta messuseinästä, joka on erittäin helppo koota.

 • Curve soveltuu erinomaisesti mm. tuote-esittelyihin, myymälämainontaan, messuille jne.


Curve 3 Panel Kit on Flex-Link kuvavuotasetillä kahden toisiinsa liitetyn Curve Standin yhdistelmä mikä toimitetaan omassa kompaktissa pyörillä varustetussa kuljetuslaukussa.

Se on ihanteellinen nopeasti ja helposti pysytettäviin näyttely- tapahtumaratkaisuihin. Flexi-link setti mahdollistaa myös kaarevan muodon.

Curve 3 Panel kit kokoonpanon kokonaiskorkeus on 2390 mm ja se on 2100 mm leveä.

Käytä Curve 3 Panel kitiä erillisenä yksikkönä tai lisäyksikkönä, jota voit lisätä* mihin tahansa muuhun Curve-yksikköön tai komponenttiin, esimerkiksi laajentamaan olemassa olevaa Curve-järjestelmää.

HUOM: * Jos haluat liittää Curve - ständin toiseen Curve - ständiin, sinun on tilattava lisävarusteena saatava Easi-Link-paketti, millä liitetään vierekkäisten ständien kuvavuodat toisiinsa. Yksi Easi-Link sarja vaaditaan jokaisen ständin väliin.

Curve seinäkkeeseen on lisävarusteena saatavana nykyaikaiset energiaa säästävät Led-valaisimet sekä vaihtokuvavuodat. 

Tekniset tiedot

Curve runkorakenne

Curve-ständissä on kisinkertainen banner-telineen kaltainen runkorakenne, mikä koostuu tukitangosta ja jalustasta. Jalusta on kooltaan 40x32 cm. Materiaaliltaan se on pulverimaalattua alumiiniä.

Vahva alumiininen tukitanko on neljäosainen. Alin tukitanko käännetään kiinni jalustaan, alimman tukitangon jatkoksi liitetään muut tukitangaot.

Kuvavuota kiinnitetään sen alaosan alumiinilistasta jalustaan ja nostetaan riippumaan ylimpään tukitankoon. Ylimpään tukitankoon on intekroitu myös Led-spot valaisimien kiinnitys ja johdotus.

Kuvavuodat

Curve-ständin kuvavuodat tulostetaan digitaalisesti valoaläpäisemättömälle pop-up film materiaalille. Erikoismateriaali ja käytettävät laadukkat painovärit mahdollistavat mainosviestisi kuvien ja värien erinomaisen toiston ja tarkkuuden.

Kuvavuodan taustapuolelle sen molempiin laitoihin on liimattu magneetinauhat pop-up seinäkkeen kuvavuotien tapaan. Curve-ständejä voidaan liittää toisiinsa, tällöin ständien kuvavuodat kytketään magneettisesti laidoistaan toisiinsa Easi-link setin magneettilistoilla. Curve-ständin kuvavuodan koko on 850x2250 mm.

Kahden Curve-ständin väliin voidaan liittää myös taipuisa Flexi-link kuvavuota. Flexi-link kuvavuota on samaa materiaalia kuin Curve-Stand kuvavuota, mutta se on puolet kapeampi 425 mm. Flexi-link kuvavuodan yläosassa on taipuisa lista, mikä mahdollistaa kuvavuodan taivuttamisen jopa 90º kulmaan. Flexi-link kuvavuota kiinnitetään kahden Curve-ständin kuvavuodan väliin magneettisesti molemmista laidoistaan Flexi.link kuvavuota setin mukana toimitettavilla magneettilistoilla.

Kuljetuslaukku

Curve-kuljetuslaukku on varustettu pöyrillä, kantokahvoilla ja olkahihnalla helpon kuljetuksen takkamiseksi. Kuljetuslaukussa on kaksi kuvavuotatuubia ja taskut kahdelle jalustalle. Curve kuljetuslaukku on all-in-one laukku mihin voidaan pakata kuvavuotineen maksimissan kaksi Curve 1 Panel Kittiä tai vaihtoehtoisesti yksi Curve 2 Panel kit  tai  yksi Curve 3 Panel Kit.

Led.valaisimet, Easi-Link setti ja Flexi-link kuvavuota setti ovat saatavana lisävarusteina kts. välilehti lisävarusteet.


Mitat ja paino

 

Curve 3 Panel Kit:

  • Curve-stand kuvavuodan koko: 850 x 2250 mm
  • Flexi-link kuvavuodan koko: 425x2250 mm

 

  • kokonaisleveys: 850+425+850 = 2125 mm
  • kokonaiskorkeus: 2390 mm
  • jalustan mitat: 400 x 320 mm
  • jalustan väri: musta
  • paino: 12kg (sis. kuvavuodat)

 

Vakiotoimitus: 2x runkorakenne, 2x digitaalisestitulostettu Curve-stand kuvavuota, Flexi-link kuvavuota setti ja kuljetuslaukku.Lisävarusteet

Curve LED-valaisin


Voit parantaa Curve messuseinän visuaalista vaikutusta lisäämällä teleskooppivarrella varustetun LED Spot-valaisimen. Curve ständin etu- tai takaosaan.

Curve Led-valaisimet täyttävät maailmanlaajuiset terveys- ja turvallisuusstandardit.

 
Easi-link Kit

Kun haluat liittää Curve - ständin toiseen Curve - ständiin, sinun on tilattava Easi-Link-magneettilista setti, millä liitetään vierekkäisten ständien kuvavuodat toisiinsa.

Yksi Easi-Link sarja vaaditaan jokaisen toisiinsa liittetävän ständin väliin.

 
Flexi-link kuvavuotasetti

Lisäämällä joustavan, kaarelle taipuvan Flexi-Link kuvavuotasetin kahden Curve Stand yksikön kuvavuotien väliin voit luoda 90⁰ kulman, kaarevan, koveran tai ’S’ muotoisen seinän muodon.

Voit käyttää Flexi-Link settiä myös suorana  kapeampana kuvavuotana kahden Curve Ständin välissä. Flexi-Link kuvavuodan levys on 425 mm.

 


Vaihtokuvavuodat

Voit käyttää samaa Curve - seinänrunkoa useilla eri brändeillä, hankkimalla messuseinään vaihdettavat extra kuvavuodat.

Vaihtokuvavuotia voidaan hankkia toki myös myöhemmin aina tarvittaessa ja kuva-aiheen vaihtuessa.

 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Curve 3 Panel Kit
Arviosi