Curve 1 Panel Kit

Curve 1 Panel Kit on yhden kuvavuodan Curve Standi, mitä voit käytää erillisenä yksikkönä tai lisäyksikkönä Curve järjestelmässä.
Toimitusaika: n. 7-10 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
b14142307aaa-1-1-1
410,00 €
Curve 1  Panel Kit toimitetaan omassa kompaktissa kuljetuslaukussa kuljetuksen ja varastoinnin helpottamiseksi. Se on ihanteellinen nopeasti ja helposti pysytettäviin näyttely- tapahtumaratkaisuihin.

Curve-järjestelmä on yksi markkinoiden monipuolisimmista, kustannustehokkaimmista ja joustavimmista messuseinäjärjestelmistä. Curve-Display-järjestelmä tarjoaa modulaarisen resurssin, joka tarjoaa käyttäjälle rajattomat mahdollisuudet parhaiten esittelemään tuotteita ja palveluita.

Kuvavuota on 850 mm leveä 2250 mm korkea, kokoonpanon kokonaiskorkeus on 2390 mm. Ei kompromisseja laadusta, ei kompromisseja suunnittelusta. Tämä on täydellinen valinta, jos vaatimuksesi ovat kevyestä, joustavasta ja edullisesta messuseinä-järjestelmästä, joka on erittäin helppo koota.

Käytä erillisenä yksikkönä tai lisäyksikkönä, jota voit lisätä* mihin tahansa muuhun Curve-yksikköön tai komponenttiin, esimerkiksi laajentamaan olemassa olevaa Curve-järjestelmää.

HUOM: * Jos haluat liittää Curve - ständin toiseen Curve - ständiin, sinun on tilattava lisävarusteena saatava Easi-Link-paketti, millä liitetään vierekkäisten ständien kuvavuodat toisiinsa. Yksi Easi-Link sarja vaaditaan jokaisen ständin väliin.

Tekniset tiedot


Curve runkorakenne

Curve-ständi on valmistettu EU:ssa ja siinä on ykisinkertainen banner-telineen kaltainen runkorakenne, mikä koostuu tukitangosta ja jalustasta. Jalusta on kooltaan 40x32 cm. Materiaaliltaan se on pulverimaalattua alumiiniä. Vahva alumiininen tukitanko on neljäosainen. Alin tukitanko käännetään kiinni jalustaan, alimman tukitangon jatkoksi liitetään muut tukitangaot. Kuvavuota kiinnitetään sen alaosan alumiinilistasta jalustaan ja nostetaan riippumaan ylimpään tukitankoon. Ylimpään tukitankoon on intekroitu myös Led-spot valaisimien kiinnitys ja johdotus. 

Kuvavuodat

Curve-ständin kuvavuodat tulostetaan digitaalisesti valoaläpäisemättömälle pop-up film materiaalille. Erikoismateriaali ja käytettävät laadukkat painovärit mahdollistavat mainosviestisi kuvien ja värien erinomaisen toiston ja tarkkuuden. Kuvavuodan taustapuolelle sen molempiin laitoihin on liimattu magneetinauhat pop-up seinäkkeen kuvavuotien tapaan. Curve-ständejä voidaan liittää toisiinsa, tällöin ständien kuvavuodat kytketään magneettisesti laidoistaan toisiinsa Easi-link setin magneettilistoilla. Curve-ständin kuvavuodan koko on 850x2250 mm.Kuljetuslaukku

Curve-kuljetuslaukku on varustettu pöyrillä, kantokahvoilla ja olkahihnalla helpon kuljetuksen takkamiseksi. Kuljetuslaukussa on kaksi kuvavuotatuubia ja taskut kahdelle jalustalle. Curve kuljetuslaukku on all-in-one laukku mihin voidaan pakata kuvavuotineen maksimissan kaksi Curve 1 Panel Kittiä tai vaihtoehtoisesti yksi Curve 2 Panel kit  tai  yksi Curve 3 Panel Kit.

Led.valaisimet, Easi-Link setti ja Flexi-link kuvavuota setti ovat saatavana lisävarusteina kts. välilehti lisävarusteet.
Mitat ja paino

Curve 1 Panel Kit:
 • Curve-stand kuvavuodan koko: 850 x 2250 mm

 • kokonaisleveys: 850 mm

 • kokonaiskorkeus: 2390 mm

 • jalustan mitat: 400 x 320 mm

 • jalustan väri: musta

 • paino: 12kg (sis. kuvavuodat)

 • vakiotoimitus: runkorakenne, digitaalisestitulostettu Curve-stand kuvavuota ja kuljetuslaukku.


Lisävarusteet

Curve LED-valaisin

 

Voit parantaa Curve messuseinän visuaalista vaikutusta lisäämällä teleskooppivarrella varustetun LED Spot-valaisimen. Curve ständin etu- tai takaosaan. Curve Led-valaisimet täyttävät maailmanlaajuiset terveys- ja turvallisuusstandardit.

 
Easi-link Kit

Kun haluat liittää Curve - ständin toiseen Curve - ständiin, sinun on tilattava Easi-Link-magneettilista setti, millä liitetään vierekkäisten ständien kuvavuodat toisiinsa. Yksi Easi-Link sarja vaaditaan jokaisen toisiinsa liittetävän ständin väliin.

 
Flexi-link kuvavuotasetti

Lisäämällä joustavan, kaarelle taipuvan Flexi-Link kuvavuotasetin kahden Curve Stand yksikön kuvavuotien väliin voit luoda 90⁰ kulman, kaarevan, koveran tai ’S’ muotoisen seinän muodon. Voit käyttää Flexi-Link settiä myös suorana  kapeampana kuvavuotana kahden Curve Ständin välissä. Lisävarusteena saatavan Flexi-Link kuvavuodan levys on 425 mm.

 


Vaihtokuvavuodat

Voit käyttää samaa Curve - seinänrunkoa useilla eri brändeillä, hankkimalla messuseinään vaihdettavat extra kuvavuodat. Vaihtokuvavuotia voidaan hankkia toki myös myöhemmin aina tarvittaessa ja kuva-aiheen vaihtuessa.

 
[/tab] [tab]Lataa Curve tuote-esite, pystytysohje sekä aineiston suunnittelupohja alaolevista linkeistä.

 • [button link="https://marrow.fi/wp-content/uploads/2017/07/Axion_teltat.pdf" type="big" color="silver" newwindow="yes"] Curve tuote-esite pdf muodossa.[/button]

 • [button link="https://marrow.fi/wp-content/uploads/2017/07/Axion_teltat.pdf" type="big" color="silver" newwindow="yes"] Curve pystytysohje pdf muodossa.[/button]


Aineisto-ohjeet

 • [button link="https://marrow.fi/wp-content/uploads/2017/07/Axion_teltat.pdf" type="big" color="silver" newwindow="yes"]Suurkuvatulostus aineisto-ohje pdf muodossa.[/button]

 • [button link="https://marrow.fi/wp-content/uploads/2017/07/Axion_teltat.pdf" type="big" color="silver" newwindow="yes"]Curve 3 Panel Kit aineisto-ohje pdf muodossa.[/button]


 
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Curve 1 Panel Kit
Arviosi