Axion – ZIP-OFF Arch

Axion Zip-Off Arch on monipuolinen pneumaattinen 3-in-1 mainostuote, sillä siinä on kolme eri tuotetta yhdessä: mainospylväs, puolikaari sekä täysimittainen mainoskaari.

Huom! Tällä tuotteella on nyt poikkeuksellisesti tavanomaista pidempi toimitusaika. Kysy tarkempi toimitusaika asiakaspalvelustamme puh. 010 2928380 / info@marrow.fi
SKU
ZPSH00000AZOB1
3 960,00 €

Tuotteen kuvaus

AXION ZIP-OFF Arch on monipuolinen pneumaattinen 3-in-1 mainostuote, sillä siinä on kolme eri tuotetta yhdessä: mainospylväs, puolikaari sekä täysimittainen mainoskaari.

Voit käyttää joko kahta puolikaarta ja yhtä mainospylvästä erikseen tai vaihtoehtoisesti voit liittää molempien puolikaarien väliin vaakatasoon käännetyn mainospylvään, jolloin sinulla on käytössä yksi suuri mainoskaari. Osat liitetään toisiinsa vetoketjulla.

Kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi Axion Zip-off Arch menee pieneen tilaan. Kaikki kolme eri tuotetta pakkautuu yhteen pakettiin, puolikaarien jalustojen sisälle. Jalustat yhdistetään toiniinsa vetoketjulla jolloin jalustapaketti toimii samalla kätevänä kaaren kuljetuslaukkuna.

Axion Zip-off Arch voidaan brändätä haluamasi mainosviestin mukaiseksi sublimaatiotulostamalla sen kankaat. On myös mahdollista säästää rahaa käyttämällä rungossa vaihdettavaa tulostettua”sukkaa” tai vaihtoehtoisesti kaareen voidaan ommella Velcro-tarrat mihin kiinnitetään vaihdettavat mainosbannerit.

Kun käytät metallisia painolastilevyjä Axion Arch jalustoissa, sinulla on käytössä vakain ilmatäytteinen mainoskaari mitä on saatavissa markkinoilla!

Kuinka Axion - Zipp-Off Arch toimii!

Axion - Arch mainoakaaressa käytetään uusinta pneumaattista ilmarunkotekniikkaa. Pneumaattisen Axion - Arch mainoakaaren rungon sisälle pumpataan korkea ilmanpaine, joko käsikäyttöisellä tai sähkökäyttöisellä pumpulla.

Idea on sama kuin polkupyörän renkaassa. Vahvan kankaisen runkoputken sisällä on erillinen ilmanpitävä ”sisärengas”, mikä pumppataan ilmaa täyteen. Runkoputki ja sen paineilmalla täytetty sisäosa muodostavat yhdessä vahvan runkorakenteen.

Axion - Arch mainoakaaren runkorakenteessa on yhdistetty erikoisluja polyesteri ja saumaton TPU-ilmasäiliö. Tämä mahdollistaa 10 x suuremman ilmanpaineen kuin perinteisessä Ilmatäytteisessä tuotteissa.

Axion - Arch mainoakaaren vahva ja joustava rakenne kestää äärimmäisissä sääolosuhteissa ja se on huonolla säällä turvallisempi käyttää kuin monet muut vastaavat tuotteet. Siksi Axion Shape tuotteet ovat ensimmäinen valinta mainostamiseen talviurheilu ja extreme-lajeissa. Sekä muissa ulkoilmatapahtumissa, joissa tulee olla varmuus siitä, että sähkökatkos ei aiheuta mainosvälineen alas kaatumista kesken tapahtuman.

Tekniset tiedot

AXION Arch materiaalit:

  • Runko: Fastex 500D palosuojattu polyesterikangas.
  • Ilmasäiliö: TPU-muovi (saumaton)
  • Jalusta: PVC-muovi
  • Mainospainatus: Digitaalinen sublimaatiotulostus
  • Jalustan painolasti laatta: Teräs (lisävaruste)
  • Jalustan painolasti laukku: PVC hiekalla tai vedellä täytettävä (lisävaruste).

Axion Arch vakiotoimitus:

  • Vahvistettu PVC jalusta (2 kpl), ilmarunko, Sublimaatio tulostettu mainoskangas, harusköydet ja vaarnat.

Axion - Rounded Arch mitat ja paino:

Mainospylväs: Pystytyskoko: Pakkauskoko: Paino:
Axion Zipp-Off  800-80 800x380x80∅ cm 82x82x40 cm 50,0 kg
Axion Zipp-Off  1000-96 1000x480x96∅ cm 102x102x44 cm 62,7 kg

 

LisävarusteetAxion Ilmapumput

Axion Arch mainoskaaren ilmarunko täytetään ilmapumpun avulla.

Saatavana on käsipumppu sekä eri tehoisia sähköpumppuja. Sähköpumput toimivat joko 220 v tai 12 v jännitteellä.

220v pumppua varten tarvitset verkkovirran, kun taas 12 v pumppu toimii joko pumpun omalla ladattavalla akulla tai auton akusta saatavalla virralla. Valitse mallistosta parhaiten käyttöösi soveltuva ilmapumppu.Axion painolastilaatta

Painolastilaatoilla varmistat Axion Arch tuotteen tuulisella säällä silloin kun et voi käyttää varmistamiseen vakiovarusteena toimitettavia vaarnoja ja harusköysiä kovalla alustalla kuten asfaltti tai sora.

Painolastilaatat sopii täydellisesti mainoskaaren jalustoihin. Kun käytät metallista painolastilaattaa Axion Arch jalustoissa, sinulla on käytössä vakain ilmatäytteinen mainoskaari mitä on saatavissa markkinoilla!

Huom. Mainoskaaren painolastilaatat toimitetaan vain uuden mainoskaaren tilauksen yhteydessä, eikä sitä ole mahdollista jälkiasentaa aiemmin hankittuun tuotteeseen.

 

Axion vaihtokangas

Kun brändisi tai mainostettava aiheesi muuttuu, voit hankkia uuden brändätyn vaihtokankaan Axoin Arch kaarenrunkoon. Kankaan vaihtaminen on helppoa sillä vaihtokangas  on kiinnitetty vetoketjuilla molempiin kaarenjalustoihin.

   

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Axion – ZIP-OFF Arch
Arviosi