Axion – Tube

AXION TUBE on ilmalla täytettävä pneumaattinen mainospylväs, mitä on saatavana 11 eri kokoa.

Tämä ilmatiivis Axoin Tube -mainospyväs on suunniteltu ja valmistettu niin, että voit käyttää sitä yhtähyvin sisätiloissa kuin myös ulkona lähes kaikissa sääolosuhteissa.

Huom! Tällä tuotteella on nyt poikkeuksellisesti tavanomaista pidempi toimitusaika. Kysy tarkempi toimitusaika asiakaspalvelustamme puh. 010 2928380 / info@marrow.fi
SKU
ZPSH00000TUBB0
725,00 €

Tuotteen kuvaus

AXION TUBE on ilmalla täytettävä pneumaattinen mainospylväs, mitä on saatavana 11 eri kokoa.

Tämä ilmatiivis Axoin Tube -mainospyväs on suunniteltu ja valmistettu niin, että voit käyttää sitä yhtähyvin niin sisätiloissa kuin myös ulkona lähes kaikissa sääolosuhteissa.

AXION TUBE on helppokäyttöinen. Se pystytetään asettamalla jalusta/kantolaukku maahan ja sen jälkeen kannen vetoketju avataan. Tämän jälkeen jalustan ilmaventiilistä pumpataan rungon sisälle korkea ilmanpaine, joko käsi- tai sähkökäyttöisellä ilmapumpulla. Korkea Ilmanpaine nostaa kankaisen Axion Tube pylvään itsekseen pystyyn.

Kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi ilma lasketaan rungosta pois. Rungon alas laskeutunut tyhjäkangas mahtuu Axion Tube jalustan sisään. Jalusta toimii samalla myös tuotteen kätevänä kantokahvoilla varustettuna kuljetuslaukkuna.

Axion Tube brändätään haluamasi mainosviestin mukaiseksi, sublimaatiotulostamalla sen rungonkangas. Sinun on mahdollista käyttää samassa mainospylvään rungossa yhtä tai useampaa vaihdettavaa brändättyä kangasta.

Kankaan vaihtaminen on helppoa sillä mainospainettu kangas on mainospylvään jalustassa kiinni yksinkertaisella zip-off -vetoketjujärjestelmällä.

Kun käytät lisää vakautta tarjoavaa metallista painolastilaattaa Axion Tube jalustassa, sinulla on käytössä vakain ilmatäytteinen mainospylväs mitä on saatavissa markkinoilla! Vaihtoehtoisesi voit käyttää vakauttamiseen myös renkaan muotoista painolastilaukkua mikä asetetaan mainospylvään jalustan ympärille. Painolastilaukku täytetään vedellä tai hiekalla.

Painolastilaatan ja - laukun lisäksi Axion Tube mainospylvääseen on saatavana lisävarusteena myös LED-sisävalaistusjärjestelmä valkoisella tai RGB värisellä valolla, joko 12v akulla tai 220v verkkovirralla toteutettuna.

 

Kuinka Axion - Tube toimii.

Axion – Tube mainospylväässä käytetään uusinta pneumaattista ilmarunkotekniikkaa. Pneumaattisen Axion – Tube mainospylvään rungon sisälle pumpataan korkea ilmanpaine, joko käsikäyttöisellä tai sähkökäyttöisellä pumpulla.

Idea on sama kuin polkupyörän renkaassa. Vahvan kankaisen runkoputken sisällä on erillinen ilmanpitävä ”sisärengas”, mikä pumppataan ilmaa täyteen. Runkoputki ja sen paineilmalla täytetty sisäosa muodostavat yhdessä vahvan runkorakenteen.

AXION runkorakenteessa on yhdistetty erikoisluja polyesteri ja saumaton TPU-ilmasäiliö. Tämä mahdollistaa 10 x suuremman ilmanpaineen kuin perinteisessä Ilmatäytteisessä tuotteissa.

Axion Tube mainospylvään vahva ja joustava rakenne kestää äärimmäisissä sääolosuhteissa ja se on huonolla säällä turvallisempi käyttää kuin monet muut vastaavat tuotteet. Siksi pneumaatiset Axion tuotteet ovat ensimmäinen valinta mainostamiseen talviurheilu ja extreme-lajeissa, sekä muissa ulkoilmatapahtumissa. Varsinkin silloin kun tulee olla varmuus siitä, että sähkökatkos ei aiheuta mainosvälineen alas kaatumista kesken tapahtuman.

 

 

Tekniset tiedot

AXION Tube materiaalit:

  • Runko: Fastex 500D palosuojattu polyesterikangas.
  • Ilmasäiliö: TPU-muovi (saumaton)
  • Jalusta: PVC-muovi
  • Mainospainatus: Digitaalinen sublimaatiotulostus
  • Jalustan painolasti laatta: Teräs (lisävaruste)
  • Jalustan painolasti laukku: PVC hiekalla tai vedellä täytettävä (lisävaruste).

Axion Tube vakiotoimitus:

  • Vahvistettu PVC jalusta, ilmarunko, Sublimaatio tulostettu mainoskangas, harusköydet ja vaarnat.

Axion Tube mitat ja paino:

Mainospylväs: Pystytyskoko: Pakkauskoko: Paino:
Axion - Tube TU 250x38 250x38∅ cm 40x40x20 cm 5,0 kg
Axion - Tube TU 250x48 250x48∅ cm 50x50x20 cm 6,0 kg
Axion - Tube TU 300x38 300x38∅ cm 40x40x20 cm 7,0 kg
Axion - Tube TU 300x48 300x48∅ cm 50x50x20 cm 8,0 kg
Axion - Tube TU 300x60 300x60∅ cm 60x60x20 cm 9,1 kg
Axion - Tube TU 400x48 400x48∅ cm 50x50x20 cm 9,0 kg
Axion - Tube TU 400x60 400x60∅ cm 60x60x20 cm 10,6 kg
Axion - Tube TU 400x80         400x80∅ cm 80x80x20 cm 15,0 kg
Axion - Tube TU 500x60         500x60∅ cm 60x60x20 cm 12,1 kg
Axion - Tube TU 500x80         500x80∅ cm 80x80x20 cm 16,8 kg
Axion - Tube TU 500x96 500x96∅ cm 102x102x20 cm 25,0 kg

 

LisävarusteetAxion Ilmapumput

Axion Tube mainospylvään ilmarunko täytetään ilmapumpun avulla.

Saatavana on käsipumppu sekä eri tehoisia sähköpumppuja. Sähköpumput toimivat joko 220 v tai 12 v jännitteellä.

220v pumppua varten tarvitset verkkovirran, kun taas 12 v pumppu toimii joko pumpun omalla ladattavalla akulla tai auton akusta saatavalla virralla. Valitse mallistosta parhaiten käyttöösi soveltuva ilmapumppu.Axion painolastilaatta

Painolastilaatalla varmistat Axion Tube tuotteen tuulisella säällä silloin kun et voi käyttää varmistamiseen vakiovarusteena toimitettavia vaarnoja ja harusköysiä kovalla alustalla kuten asfaltti tai sora.

Painolastilaatta sopii täydellisesti mainostornin jalustaan. Kun käytät metallista painolastilaattaa Axion Tube jalustassa, sinulla on käytössä vakain ilmatäytteinen mainospylväs mitä on saatavissa markkinoilla!

Huom. Mainospylvään painolastilaatta toimitetaan vain uuden mainospylvään tilauksen yhteydessä, eikä sitä ole mahdollista jälkiasentaa aiemmin hankittuun tuotteeseen.

Axion painolastilaukku

Painolastilaukulla varmistat Axion tuotteen tuulisella säällä silloin kun et voi käyttää varmistamiseen vakiovarusteena toimitettavia vaarnoja ja harusköysiä kovalla alustalla kuten asfaltti tai sora.

Renkaan muotoinen painolastilaukku sopii täydellisesti mainospylvään jalustaan. Painolastilaukku täytetään vedellä tai hiekalla.

Axion valaistusjärjestelmä

LED-sisävalaistusjärjestelmällä valaiset mainospylvään sisältäpäin. Mainospylvään jalustaan asetetulla LED-valaisimella. 

LED-sisävalaistusjärjestelmä on saatavana joko valkoisella tai RGB väreillä joko 10w / 12v akulla toteutettuna tai 20 w /220 v verkkovirralla toteutettuna.

Huom. Mainospylvään sisäänrekennettu valaistusjärjestelmä toimitetaan vain uuden mainospylvään tilauksen yhteydessä, eikä sitä ole mahdollista jälkiasentaa aiemmin hankittuun mainospylvääseen.

 

Axion vaihtokangas

Kun brändisi tai mainostettava aiheesi muuttuu, voit hankkia uuden brändätyn vaihtokankaan Axoin Tube runkoon. Kankaan vaihtaminen on lähes yhtä helppoa kuin sukan vaihtaminen jalkaan.

Sublimaatiotulostettu vaihtokangas "sukka" on kiinnitetty vertoketjulla jalustaan.

   

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Axion – Tube
Arviosi