Axion – Rounded Arch

Axion Rounded Arch on puolipallon muotoinen pneumaatinen ilmarunkoinen mainoskaari, mitä on saatavana 6 m, 8 m ja 10 m leveänä.

Huom! Tällä tuotteella on nyt poikkeuksellisesti tavanomaista pidempi toimitusaika. Kysy tarkempi toimitusaika asiakaspalvelustamme puh. 010 2928380 / info@marrow.fi
SKU
ZPSH00000ARRB1
2 790,00 €

Tuotteen kuvaus

Axion - Rounded Arch on puolipallon muotoinen pneumaatinen mainoskaari, mitä on saatavana 3 eri kokoa.

Axion - Rounded Arch pystytetään avaamalla ensin kuljetuslaukun vetoketju, jolloin vapautuu kaksi kaaren jalustaa. Molemmat jalustat asetetaan maahan, kaaren leveydelle toisistaan. Tämän jälkeen jalustan ilmaventiilistä pumpataan rungon sisälle korkea ilmanpaine, joko käsi- tai sähkökäyttöisellä pumpulla. Korkea Ilmanpaine nostaa kankaisen kaaren pystyyn.

Kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi ilma lasketaan rungosta pois. Rungon alas laskeutunut tyhjä kangas mahtuu molempien parikymmentä senttiä korkeiden Axion Arch jalusta puolikkaiden sisään. Lopuksi jalustan puolikkaat suljetaan toisiinsa vetoketjulla. Kasattu jalusta toimii samalla kätevänä kaaren kuljetuslaukkuna.

Axion Arch voidaan brändätä haluamasi mainosviestin mukaiseksi sublimaatiotulostamalla sen rungon kangas. On myös mahdollista säästää rahaa käyttämällä rungossa vaihdettavaa tulostettua”sukkaa”. Vaihtoehtoisesti lisätilauksesta kaareen voidaan ommella Velcro-tarrat, mihin kiinnitetään vaihdettavat mainosbannerit. (tiedustele tämän mainosbanneri version hintaa asiakaspalvelustamme.)

Kun käytät metallisia painolastilevyjä Axion Arch jalustoissa, sinulla on käytössä vakain ilmatäytteinen mainoskaari mitä on saatavissa markkinoilla!

Kuinka Axion - Rounded Arch toimii!

Axion - Arch mainoakaaressa käytetään uusinta pneumaattista ilmarunkotekniikkaa. Pneumaattisen Axion - Arch mainoakaaren rungon sisälle pumpataan korkea ilmanpaine, joko käsikäyttöisellä tai sähkökäyttöisellä pumpulla.

Idea on sama kuin polkupyörän renkaassa. Vahvan kankaisen runkoputken sisällä on erillinen ilmanpitävä ”sisärengas”, mikä pumppataan ilmaa täyteen. Runkoputki ja sen paineilmalla täytetty sisäosa muodostavat yhdessä vahvan runkorakenteen.

Axion - Arch mainoakaaren runkorakenteessa on yhdistetty erikoisluja polyesteri ja saumaton TPU-ilmasäiliö. Tämä mahdollistaa 10 x suuremman ilmanpaineen kuin perinteisessä Ilmatäytteisessä tuotteissa.

Axion - Arch mainoakaaren vahva ja joustava rakenne kestää äärimmäisissä sääolosuhteissa ja se on huonolla säällä turvallisempi käyttää kuin monet muut vastaavat tuotteet. Siksi Axion Shape tuotteet ovat ensimmäinen valinta mainostamiseen talviurheilu ja extreme-lajeissa. Sekä muissa ulkoilmatapahtumissa, joissa tulee olla varmuus siitä, että sähkökatkos ei aiheuta mainosvälineen alas kaatumista kesken tapahtuman.

Tekniset tiedot

AXION Arch materiaalit:

  • Runko: Fastex 500D palosuojattu polyesterikangas.
  • Ilmasäiliö: TPU-muovi (saumaton)
  • Jalusta: PVC-muovi
  • Mainospainatus: Digitaalinen sublimaatiotulostus
  • Jalustan painolasti laatta: Teräs (lisävaruste)
  • Jalustan painolasti laukku: PVC hiekalla tai vedellä täytettävä (lisävaruste).

Axion Arch vakiotoimitus:

  • Vahvistettu PVC jalusta (2 kpl), ilmarunko, Sublimaatio tulostettu mainoskangas, harusköydet ja vaarnat.

Axion - Rounded Arch mitat ja paino:

Mainospylväs: Pystytyskoko: Pakkauskoko: Paino:
Axion Arch ARR 600-80 600x380x80∅ cm 80x80x40 cm 44,0 kg
Axion Arch ARR 800-96 800x480x96∅ cm 100x100x40 cm 51,7 kg
Axion Arch ARR 1000-96 1000x525x96∅ cm 100x100x40 cm 59,5 kg

 

LisävarusteetAxion Ilmapumput

Axion Arch mainoskaaren ilmarunko täytetään ilmapumpun avulla.

Saatavana on käsipumppu sekä eri tehoisia sähköpumppuja. Sähköpumput toimivat joko 220 v tai 12 v jännitteellä.

220v pumppua varten tarvitset verkkovirran, kun taas 12 v pumppu toimii joko pumpun omalla ladattavalla akulla tai auton akusta saatavalla virralla. Valitse mallistosta parhaiten käyttöösi soveltuva ilmapumppu.Axion painolastilaatta

Painolastilaatoilla varmistat Axion Arch tuotteen tuulisella säällä silloin kun et voi käyttää varmistamiseen vakiovarusteena toimitettavia vaarnoja ja harusköysiä kovalla alustalla kuten asfaltti tai sora.

Painolastilaatat sopii täydellisesti mainoskaaren jalustoihin. Kun käytät metallista painolastilaattaa Axion Arch jalustoissa, sinulla on käytössä vakain ilmatäytteinen mainoskaari mitä on saatavissa markkinoilla!

Huom. Mainoskaaren painolastilaatat toimitetaan vain uuden mainoskaaren tilauksen yhteydessä, eikä sitä ole mahdollista jälkiasentaa aiemmin hankittuun tuotteeseen.

 

Axion vaihtokangas

Kun brändisi tai mainostettava aiheesi muuttuu, voit hankkia uuden brändätyn vaihtokankaan Axoin Arch kaarenrunkoon. Kankaan vaihtaminen on helppoa sillä vaihtokangas  on kiinnitetty vetoketjuilla molempiin kaarenjalustoihin.

   

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Axion – Rounded Arch
Arviosi