Axion – Half Arch

Axion Half Arch on puolikaaren muotoinen pneumaatinen ilmarunkoinen mainoskaari, mitä on saatavana 3 eri kokoa. Se on erinomainen valinta mm. hiihto-, laskettelu- ja extreme urheilukilpailuihin.

Huom! Tällä tuotteella on nyt poikkeuksellisesti tavanomaista pidempi toimitusaika. Kysy tarkempi toimitusaika asiakaspalvelustamme puh. 010 2928380 / info@marrow.fi
SKU
ZPSH00000ARHB1
1 180,00 €

Tuotteen kuvaus

Axion - Half Arch on puolikaaren muotoinen pneumaatinen mainoskaari, mitä on saatavana 3 eri kokoa. Pneumaatinen Half Arch mainoskaari on erinomainen valinta hiihto-, laskettelu- ja extreme urheilukilpailuihin, missä täytyy olla varma, että sähkökatkos ei aiheuta hätätilannetta mainoskaaren alaskaatumisella. Tällaisissa tapahtumissa pneumaatinen kaari on vähemmän riskialtis kuin perinteiset sähköpuhaltimella toimivat mainoskaaret.

Axion - Half Arch pystytetään asettamalla jalusta/kantolaukku maahan ja sen kannen vetoketju avataan. Tämän jälkeen jalustan ilmaventtiilistä pumpataan rungon sisälle korkea ilmanpaine joko käsi- tai sähkökäyttöisellä pumpulla. Korkea Ilmanpaine nostaa kankaisen Axion - Half Arch kaaren pystyyn.

Kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi ilma lasketaan rungosta pois. Rungon alas laskeutunut tyhjä kangas mahtuu parikymmentä senttiä korkean Axion Half Arch jalustan sisään. Jalusta toimii samalla myös tuotteen kätevänä kuljetuslaukkuna.

Axion Arch voidaan brändätä haluamasi mainosviestin mukaiseksi sublimaatiotulostamalla sen rungon kangas. On myös mahdollista säästää rahaa käyttämällä rungossa vaihdettavaa tulostettua”sukkaa” tai vaihtoehtoisesti kaareen voidaan ommella Velcro-tarrat, mihin kiinnitetään vaihdettavat mainosbannerit.

Kun käytät metallista painolastilevyä Axion Arch jalustassa, sinulla on käytössä vakain ilmatäytteinen mainoskaari mitä on saatavissa markkinoilla!

 

Kuinka Axion - Half Arch toimii!

Axion - Arch mainoakaaressa käytetään uusinta pneumaattista ilmarunkotekniikkaa. Pneumaattisen Axion - Arch mainoakaaren rungon sisälle pumpataan korkea ilmanpaine, joko käsikäyttöisellä tai sähkökäyttöisellä pumpulla.

Idea on sama kuin polkupyörän renkaassa. Vahvan kankaisen runkoputken sisällä on erillinen ilmanpitävä ”sisärengas”, mikä pumppataan ilmaa täyteen. Runkoputki ja sen paineilmalla täytetty sisäosa muodostavat yhdessä vahvan runkorakenteen.

Axion - Arch mainoakaaren runkorakenteessa on yhdistetty erikoisluja polyesteri ja saumaton TPU-ilmasäiliö. Tämä mahdollistaa 10 x suuremman ilmanpaineen kuin perinteisessä Ilmatäytteisessä tuotteissa.

Axion - Arch mainoakaaren vahva ja joustava rakenne kestää äärimmäisissä sääolosuhteissa ja se on huonolla säällä turvallisempi käyttää kuin monet muut vastaavat tuotteet. Siksi Axion Shape tuotteet ovat ensimmäinen valinta mainostamiseen talviurheilu ja extreme-lajeissa. Sekä muissa ulkoilmatapahtumissa, joissa tulee olla varmuus siitä, että sähkökatkos ei aiheuta mainosvälineen alas kaatumista kesken tapahtuman.

 

Tekniset tiedot

AXION Arch materiaalit:

  • Runko: Fastex 500D palosuojattu polyesterikangas.
  • Ilmasäiliö: TPU-muovi (saumaton)
  • Jalusta: PVC-muovi
  • Mainospainatus: Digitaalinen sublimaatiotulostus
  • Jalustan painolasti laatta: Teräs (lisävaruste)
  • Jalustan painolasti laukku: PVC hiekalla tai vedellä täytettävä (lisävaruste).

Axion Arch vakiotoimitus:

  • Vahvistettu PVC jalusta, ilmarunko, Sublimaatio tulostettu mainoskangas, harusköydet ja vaarnat.

Axion - Half Arch mitat ja paino:

Mainospylväs: Pystytyskoko: Pakkauskoko: Paino:
Axion Arch ARH-X 60 170x320x60∅ cm 62x62x22 cm 14,0 kg
Axion Arch ARH-X 80 223x380x80∅ cm 82x82x22 cm 18,0 kg
Axion Arch ARH-X 100 300x480x96∅ cm 102x102x22 cm 25,0 kg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LisävarusteetAxion Ilmapumput

Axion Arch mainoskaaren ilmarunko täytetään ilmapumpun avulla.

Saatavana on käsipumppu sekä eri tehoisia sähköpumppuja. Sähköpumput toimivat joko 220 v tai 12 v jännitteellä.

220v pumppua varten tarvitset verkkovirran, kun taas 12 v pumppu toimii joko pumpun omalla ladattavalla akulla tai auton akusta saatavalla virralla. Valitse mallistosta parhaiten käyttöösi soveltuva ilmapumppu.Axion painolastilaatta

Painolastilaatoilla varmistat Axion Arch tuotteen tuulisella säällä silloin kun et voi käyttää varmistamiseen vakiovarusteena toimitettavia vaarnoja ja harusköysiä kovalla alustalla kuten asfaltti tai sora.

Painolastilaatat sopii täydellisesti mainoskaaren jalustoihin. Kun käytät metallista painolastilaattaa Axion Arch jalustoissa, sinulla on käytössä vakain ilmatäytteinen mainoskaari mitä on saatavissa markkinoilla!

Huom. Mainoskaaren painolastilaatat toimitetaan vain uuden mainoskaaren tilauksen yhteydessä, eikä sitä ole mahdollista jälkiasentaa aiemmin hankittuun tuotteeseen.

 

Axion vaihtokangas

Kun brändisi tai mainostettava aiheesi muuttuu, voit hankkia uuden brändätyn vaihtokankaan Axoin Arch kaarenrunkoon. Kankaan vaihtaminen on helppoa sillä vaihtokangas  on kiinnitetty vetoketjuilla molempiin kaarenjalustoihin.

   

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Axion – Half Arch
Arviosi