Axion - Can

Axion Can on ilmatiivis pneumaattinen tölkinmuotoinen tuotesuurennos, mitä on saatavana 3 eri kokoa.

Axion Can brändätään sublimaatiotulostuksella vastaamaan täysin realistisesti alkuperäistä tölkkiä. Tämä on loistava tuote minkä tahansa juoman myynninedistämiseen sisä- ja ulkotiloissa.

Huom! Tällä tuotteella on nyt poikkeuksellisesti tavanomaista pidempi toimitusaika. Kysy tarkempi toimitusaika asiakaspalvelustamme puh. 010 2928380 / info@marrow.fi
SKU
ZPSH00000CANB1
1 420,00 €

Tuotteen kuvaus

Axion Can on ilmatiivis pneumaattinen tölkinmuotoinen tuotesuurennos, mitä on saatavana 3 eri kokoa.
Niistä pienin on korkeudeltaan 200 cm ja suurin 300 cm korkea. Axion Can brändätään sublimaatiotulostuksella vastaamaan täysin realistisesti alkuperäistä tölkkiä. Tämä on loistava tuote minkä tahansa juoman myynninedistämiseen sisä- ja ulkotiloissa.

Axion Can pystytetään asettamalla jalusta/kantolaukku maahan. Tämän jälkeen jalustan ilmaventtiilistä pumpataan rungon sisälle korkea ilmanpaine, joko käsi- tai sähkökäyttöisellä pumpulla. Korkea Ilmanpaine nostaa kankaisen Axion Can tölkin pystyyn. Pieni pakkauskoko sekä kevyt paino mahdollistavat tuotteen helpon kuljetuksen ja varastoinnin.

Kuinka Axion - Can toimii.

Axion – Can mainostölkissä käytetään uusinta pneumaattista ilmarunkotekniikkaa. Pneumaattisen Axion – Can mainostölkin rungon sisälle pumpataan korkea ilmanpaine, joko käsikäyttöisellä tai sähkökäyttöisellä pumpulla.

Idea on sama kuin polkupyörän renkaassa. Vahvan kankaisen runkoputken sisällä on erillinen ilmanpitävä ”sisärengas”, mikä pumppataan ilmaa täyteen. Runkoputki ja sen paineilmalla täytetty sisäosa muodostavat yhdessä vahvan runkorakenteen.

AXION runkorakenteessa on yhdistetty erikoisluja polyesteri ja saumaton TPU-ilmasäiliö. Tämä mahdollistaa 10 x suuremman ilmanpaineen kuin perinteisessä Ilmatäytteisessä tuotteissa.

Axion Can mainostölkin vahva ja joustava rakenne kestää äärimmäisissä sääolosuhteissa ja se on huonolla säällä turvallisempi käyttää kuin monet muut vastaavat tuotteet. Siksi pneumaatiset Axion tuotteet ovat ensimmäinen valinta mainostamiseen talviurheilu ja extreme-lajeissa, sekä muissa ulkoilmatapahtumissa. Varsinkin silloin kun tulee olla varmuus siitä, että sähkökatkos ei aiheuta mainosvälineen alas kaatumista kesken tapahtuman.

 

Axion Can ilmatäytteinen mainostölkki

Tekniset tiedot

Axion Can tekniset tiedot.

AXION Can materiaalit:

  • Runko: Fastex 500D palosuojattu polyesterikangas
  • Ilmasäiliö: TPU-muovi (saumaton)
  • Jalusta: PVC-muovi
  • Mainospainatus: Digitaalinen sublimaatiotulostus
  • Jalustan painolasti laatta: Teräs (lisävaruste).

Axion Can vakiotoimitus:

  • Vahvistettu PVC jalusta, ilmarunko, Sublimaatiotulostettu mainoskangas, harusköydet ja vaarnat.

Axion Can mitat ja paino:

Mainospylväs: Pystytyskoko: Pakkauskoko: Paino:
Axion - Can CA 200x80 200x80Ø cm 70x70x15 cm 8,0 kg
Axion - Can CA 240x96 240x96Ø cm 85x85x15 cm 16,0 kg
Axion - Can CA 300x120 300x120Ø cm 100x100x15 cm 22,0 kg

LisävarusteetAxion Ilmapumput

Axion Can mainostölkin ilmarunko täytetään ilmapumpun avulla.

Saatavana on käsipumppu sekä eri tehoisia sähköpumppuja. Sähköpumput toimivat joko 220 v tai 12 v jännitteellä.

220v pumppua varten tarvitset verkkovirran, kun taas 12 v pumppu toimii joko pumpun omalla ladattavalla akulla tai auton akusta saatavalla virralla. Valitse mallistosta parhaiten käyttöösi soveltuva ilmapumppu.Axion painolastilaatta

Painolastilaatalla varmistat Axion Can tuotteen tuulisella säällä silloin kun et voi käyttää varmistamiseen vakiovarusteena toimitettavia vaarnoja ja harusköysiä kovalla alustalla kuten asfaltti tai sora.

Painolastilaatta sopii täydellisesti mainostölkin jalustaan. Kun käytät metallista painolastilaattaa Axion Can jalustassa, sinulla on käytössä vakain ilmatäytteinen mainostölkki mitä on saatavissa markkinoilla!

Huom. Mainostölkin painolastilaatta toimitetaan vain uuden mainostölkin tilauksen yhteydessä, eikä sitä ole mahdollista jälkiasentaa aiemmin hankittuun tuotteeseen.

Axion valaistusjärjestelmä

LED-sisävalaistusjärjestelmällä valaiset mainostölkki sisältäpäin. Mainostölkin jalustaan asetetulla LED-valaisimella. 

LED-sisävalaistusjärjestelmä on saatavana joko valkoisella tai RGB väreillä joko 10w / 12v akulla toteutettuna tai 20 w /220 v verkkovirralla toteutettuna.

Huom. Mainostölkin sisäänrekennettu valaistusjärjestelmä toimitetaan vain uuden mainostölkin tilauksen yhteydessä, eikä sitä ole mahdollista jälkiasentaa aiemmin hankittuun mainostölkkiin.

 

Axion vaihtokangas

Kun brändisi tai mainostettava aiheesi muuttuu, voit hankkia uuden brändätyn vaihtokankaan Axoin Can runkoon. Kankaan vaihtaminen on lähes yhtä helppoa kuin sukan vaihtaminen jalkaan.

Sublimaatiotulostettu vaihtokangas "sukka" on kiinnitetty vertoketjulla jalustaan.

   

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Axion - Can
Arviosi