Axion – Block

AXION Block on ilmalla täytettävä pneumaattinen mainostorni, mitä on saatavana 3 eri kokoa.

Tämä ilmatiivis Axoin Block -mainostorni on suunniteltu ja valmistettu niin, että voit käyttää sitä yhtähyvin sisätiloissa kuin myös ulkona lähes kaikissa sääolosuhteissa.

n. 15 -21 työpäivää tulostusvalmiin aineiston toimituksesta.
SKU
ZPSH00000BLOB0
1 690,00 €

Tuotteen kuvaus

AXION Block on ilmalla täytettävä pneumaattinen mainostorni, mitä on saatavana 3 eri kokoa.

Tämä ilmatiivis Axoin Block -mainostorni on suunniteltu ja valmistettu niin, että voit käyttää sitä yhtähyvin niin sisätiloissa kuin myös ulkona lähes kaikissa sääolosuhteissa.

AXION BLOCK on helppokäyttöinen. Se pystytetään asettamalla jalusta/kantolaukku maahan ja sen jälkeen kannen vetoketju avataan. Tämän jälkeen jalustan ilmaventiilistä pumpataan rungon sisälle korkea ilmanpaine, joko käsi- tai sähkökäyttöisellä ilmapumpulla. Korkea Ilmanpaine nostaa kankaisen Axion Block pylvään itsekseen pystyyn.

Kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi ilma lasketaan rungosta pois. Rungon alas laskeutunut tyhjäkangas mahtuu Axion Block jalustan sisään. Jalusta toimii samalla myös tuotteen kätevänä kantokahvoilla varustettuna kuljetuslaukkuna.

Axion Block brändätään haluamasi mainosviestin mukaiseksi, sublimaatiotulostamalla sen rungonkangas. Sinun on mahdollista käyttää samassa mainostornin rungossa yhtä tai useampaa vaihdettavaa brändättyä kangasta.

Kankaan vaihtaminen on helppoa sillä mainospainettu kangas on mainostornin jalustassa kiinni yksinkertaisella zip-off -vetoketjujärjestelmällä.

Kun käytät lisää vakautta tarjoavaa metallista painolastilaattaa Axion Block jalustassa, sinulla on käytössä vakain ilmatäytteinen mainostorni mitä on saatavissa markkinoilla! 

Painolastilaatan ja - laukun lisäksi Axion Blck mainospylvääseen on saatavana lisävarusteena myös LED-sisävalaistusjärjestelmä valkoisella tai RGB värisellä valolla, joko 12v akulla tai 220v verkkovirralla toteutettuna.

 

Kuinka Axion - Block toimii.

Axion – Block mainostornissa käytetään uusinta pneumaattista ilmarunkotekniikkaa. Pneumaattisen Axion – Blck mainostornin rungon sisälle pumpataan korkea ilmanpaine, joko käsikäyttöisellä tai sähkökäyttöisellä pumpulla.

Idea on sama kuin polkupyörän renkaassa. Vahvan kankaisen runkoputken sisällä on erillinen ilmanpitävä ”sisärengas”, mikä pumppataan ilmaa täyteen. Runkoputki ja sen paineilmalla täytetty sisäosa muodostavat yhdessä vahvan runkorakenteen.

AXION runkorakenteessa on yhdistetty erikoisluja polyesteri ja saumaton TPU-ilmasäiliö. Tämä mahdollistaa 10 x suuremman ilmanpaineen kuin perinteisessä Ilmatäytteisessä tuotteissa.

Axion Block mainostornin vahva ja joustava rakenne kestää äärimmäisissä sääolosuhteissa ja se on huonolla säällä turvallisempi käyttää kuin monet muut vastaavat tuotteet. Siksi pneumaatiset Axion tuotteet ovat ensimmäinen valinta mainostamiseen talviurheilu ja extreme-lajeissa, sekä muissa ulkoilmatapahtumissa. Varsinkin silloin kun tulee olla varmuus siitä, että sähkökatkos ei aiheuta mainosvälineen alas kaatumista kesken tapahtuman.

 

 

Tekniset tiedot

AXION BLOCK materiaalit:

  • Runko: Fastex 500D palosuojattu polyesterikangas.
  • Ilmasäiliö: TPU-muovi (saumaton)
  • Jalusta: PVC-muovi
  • Mainospainatus: Digitaalinen sublimaatiotulostus
  • Jalustan painolasti laatta: Teräs (lisävaruste)

Axion Block vakiotoimitus:

  • Vahvistettu PVC jalusta, ilmarunko, Sublimaatio tulostettu mainoskangas, harusköydet ja vaarnat.

Axion Tube mitat ja paino:

Mainospylväs: Pystytyskoko: Pakkauskoko: Paino:
Axion - Block BL 250x60 250x60x60 cm 60x60x20 cm 9,0 kg
Axion - Block BL 300x75 300x75x75 cm 80x80x20 cm 13,0 kg
Axion - Block BL 400x100 400x100x100 cm 100x100x20 cm 16,0 kg

 

LisävarusteetAxion Ilmapumput

Axion Tube mainospylvään ilmarunko täytetään ilmapumpun avulla.

Saatavana on käsipumppu sekä eri tehoisia sähköpumppuja. Sähköpumput toimivat joko 220 v tai 12 v jännitteellä.

220v pumppua varten tarvitset verkkovirran, kun taas 12 v pumppu toimii joko pumpun omalla ladattavalla akulla tai auton akusta saatavalla virralla. Valitse mallistosta parhaiten käyttöösi soveltuva ilmapumppu.Axion painolastilaatta

Painolastilaatalla varmistat Axion Tube tuotteen tuulisella säällä silloin kun et voi käyttää varmistamiseen vakiovarusteena toimitettavia vaarnoja ja harusköysiä kovalla alustalla kuten asfaltti tai sora.

Painolastilaatta sopii täydellisesti mainostornin jalustaan. Kun käytät metallista painolastilaattaa Axion Tube jalustassa, sinulla on käytössä vakain ilmatäytteinen mainospylväs mitä on saatavissa markkinoilla!

Huom. Mainospylvään painolastilaatta toimitetaan vain uuden mainospylvään tilauksen yhteydessä, eikä sitä ole mahdollista jälkiasentaa aiemmin hankittuun tuotteeseen.

Axion painolastilaukku

Painolastilaukulla varmistat Axion tuotteen tuulisella säällä silloin kun et voi käyttää varmistamiseen vakiovarusteena toimitettavia vaarnoja ja harusköysiä kovalla alustalla kuten asfaltti tai sora.

Renkaan muotoinen painolastilaukku sopii täydellisesti mainospylvään jalustaan. Painolastilaukku täytetään vedellä tai hiekalla.

Axion valaistusjärjestelmä

LED-sisävalaistusjärjestelmällä valaiset mainospylvään sisältäpäin. Mainospylvään jalustaan asetetulla LED-valaisimella. 

LED-sisävalaistusjärjestelmä on saatavana joko valkoisella tai RGB väreillä joko 10w / 12v akulla toteutettuna tai 20 w /220 v verkkovirralla toteutettuna.

Huom. Mainospylvään sisäänrekennettu valaistusjärjestelmä toimitetaan vain uuden mainospylvään tilauksen yhteydessä, eikä sitä ole mahdollista jälkiasentaa aiemmin hankittuun mainospylvääseen.

 

Axion vaihtokangas

Kun brändisi tai mainostettava aiheesi muuttuu, voit hankkia uuden brändätyn vaihtokankaan Axoin Tube runkoon. Kankaan vaihtaminen on lähes yhtä helppoa kuin sukan vaihtaminen jalkaan.

Sublimaatiotulostettu vaihtokangas "sukka" on kiinnitetty vertoketjulla jalustaan.

   

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Axion – Block
Arviosi