Advertising Screens - mainostaulut

Advertising Screen on suurikokoinen mainostaulu minkä viet helposti mukanasi erilaisiin tapahtumiin. Advertising Screen mainostauluja on saatavana 4×8 m tai 5×9 m kokoisina, joten huomioarvo on taattu jo suuren koon puolesta.
Toimitusaika: n.10 - 15 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
33678342303f
Advertising Screen on suurikokoinen mainostaulu minkä viet helposti mukanasi erilaisiin tapahtumiin. Advertising Screen mainostauluja on saatavana 4×8 m tai 5×9 m kokoisina, joten huomioarvo on taattu jo suuren koon puolesta. Mainostaulun runko on valmistettu vahvasta kankaasta, minkä suuritehoinen puhallin puhaltaa ilmaa täyteen. Mainostaulun pystytys on nopeaa ja helppo toimenpide, se vie aikaa vain 5 – 10 minuuttia. Ilmatäytteisen rungon ansiosta suurikokoinen mainostaulu menee varastoinnin ja kuljetuksen ajaksi pieneen tilan.

Mainostaulun rungon kehyskangas on kevyttä mutta kestävää polyesterkangasta tai vaihtoehtoisesti paksumpaa pvc kangasta. Kankaiden värivaihtoehtoja on 24 vakioväriä.

Mainosbanneri tulostetaan digitaalisesti tuulen läpäisevälle erikoiskankaalle. Mainosbanneri kiinnitetään mainostaulunrunkoon tarranauhalla.

Tarvittaessa voit käyttää yhdessä rungossa useita erilaisia mainosbannereita ja vaihtaa niitä markkinointikampanioiden mukaan.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Advertising Screens - mainostaulut
Arviosi