Advertising Gates - mainoskaaret

Advertising Gates ilmatäytteiset mainoskaaret ovat erinomaisia lähtö- ja maaliportteja, mutta myös täydellisiä mainospaikkoja missä brändisi näkyy kaikkialle tapahtumapaikalla.
Toimitusaika: n.10 - 15 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
71153cca9258

Tuotteen kuvaus

Advertising Gates ilmatäytteiset mainoskaaret ovat erinomaisia lähtö- ja maaliportteja, mutta myös täydellisiä mainospaikkoja missä brändisi näkyy kaikkialle tapahtumapaikalla. Advertising Gates -mainoskaaret ovat joko 4,0 tai 5,6 metriä korkeita, kaaren leveyden ollessa 8,0 tai 11,2 m, joten huomioarvo on taattu jo suuren koon puolesta. Mainoskaaren runko on valmistettu vahvasta kankaasta, minkä suuritehoinen puhallin puhaltaa ilmaa täyteen. Joten pystytys on nopeaa ja helppoa. Ilmatäytteisen rungon ansiosta suurikokoinen mainoskaari menee varastoinnin ja kuljetuksen ajaksi pieneen tilan.

Advertising Gate kaaria on saatavana neljää eri mallia.

Kaaren kangas on kevyttä mutta kestävää päällystettyä polyesterkangasta. Kankaiden värivaihtoehtoja on 22 väriä. Digitaalisella tulostuksella kankaan väri voidaan tarvittaessa painaa halutun värisävyn mukaiseksi.

Mainospainatus voidaan tehdä kolmella eri tavalla; Suoraan kaaren pintaan digitaalisesti (UV) tulostamalla, sulimaatiotulostamalla sekä silkkipainolla tai vaihtoehtoisesti kaaressa voidaan käyttää helposti vaihdettavia mainosbannereita, mitkä kiinnitetään kaareen tarranauhalla.

Tekniset tiedot


Mainoskaari materiaalit:

Runko: PVC päällystetty polyesterikangas.
Ilmapuhallin: 220 v jatkuvasti puhaltava (Tuotteen sisään rakenettu).
Mainospainatus: Digitaalinen tulostus, silkkipaino tai vaihdettavat velcro-tarralla kiinitettävät vaihdettavat mainosbannerit.
Painolasti laukku: PVC hiekalla tai vedellä täytettävä (lisävaruste).

Mainoskaari vakiotoimitus:

Ilmarunko, puhallin 220 v, vasara, harusköydet ja vaarnat.

Mainoskaari takuu:
Takuu 2 vuotta.Lisävarusteet
Lisävarusteet:

  • vaihdettava mainosbanneri  Velcro-tarra kiinnityksellä.
  • Suojakangas  6 x 10m tai 10 x 12m.
  • kuljetuslaukku.
  • Painolastilaukut 40 kg ja 100 kg.


Sähköiset lisälaitteet:

  • Bensiinikäyttöinen varavoimageneraattori 220v.
  • Jännite-muunnin 12 V / 220 v.
  • LED-valaistus (valinnainen hämäräkytkin).


Värit / mainospainatusVärit mukautetaan vastaamaan sinun desing vaatimuksia. Käytössäsi on  STANDARD ja STANDARD Plus vakioväripaletit.  Standardi väripaletissa on käytössä 11 värillistä kangasta ja Standard Plus väripaletissa on käytettävissä 13 värillistä kangasta (Huom. Standard Plus kankaat soveltuvat käytettäviksi vain pienemissä 4x8 m kaarissa.)
Näiden värillisten kankaisen lisäksi käytettävissä on paintusmenetelmät jotka täyttävät odotuksesi. Käyttettävissä on digitaalinen UV tulostus, sublimaatiotulostus sekä silkkipaino menetelmä.Silkkipaino: Useiden saman kokoisten yksi- tai kaksiväristen logosarjojen painamiseen yhteen tai useampaan vakioväriseen mainoskaareen.

Digitaalinentulostus: Mainoskaaren kokonaan tai osittaiseen brändäämiseen. Kaikki värit ovat käytettävissä, samoin liukuvärit. Piirros- ja valokuvat on myös mahdollista tulostaa digitaalisesti.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Advertising Gates - mainoskaaret
Arviosi