Advertising Balloons - mainospallot

Advertising Balloons ilmatäytteiset mainospallot ovat erinomaisia mainospaikkoja missä brändisi näkyy kaikkialle tapahtumissa.
Toimitusaika: n.10 - 15 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
5f6f84d28146

Tuotteen kuvaus

Advertising Balloons ilmatäytteiset mainospallot ovat erinomaisia mainospaikkoja missä brändisi näkyy kaikkialle tapahtumissa. Mainospalloja on saatavana 2, 3, 4 ja 6 metriä korkeina. Pallon halkaisija on suurimmillaan 5,3 metriä, joten huomioarvo on taattu jo suuren koon puolesta. Mainospallo on valmistettu vahvasta kankaasta, minkä suuritehoinen puhallin puhaltaa ilmaa täyteen, joten pystytys on nopeaa ja helppoa. Ilmatäytteisen rungon ansiosta suurikokoinen mainospallo menee varastoinnin ja kuljetuksen ajaksi pieneen tilaan.

Advertising Balloon - mainospalloja on saatavana neljää eri muotoa.

Ilmatäytteisen mainospallon kangas on kevyttä mutta kestävää polyesterkangasta tai vaihtoehtoisesti paksumpaa pvc kangasta. Kankaiden värivaihtoehtoja on 22 väriä.

Mainospainatus voidaan tehdä kolmella eri tavalla; Suoraan mainospallon pintaan digitaalisesti uv tulostamalla,  sublimaatiotulostamalla sekä silkkipainolla tai vaihtoehtoisesti mainospallossa voidaan käyttää helposti vaihdettavia mainosbannereita, mitkä kiinnitetään palloon tarranauhalla.

Tekniset tiedot


Mainospallon materiaalit:

Runko: PVC päällystetty polyesterikangas.
Ilmapuhallin: 220 v jatkuvasti puhaltava (Tuotteen sisään rakenettu).
Mainospainatus: Digitaalinen tulostus, silkkipaino tai vaihdettavat velcro-tarralla kiinitettävät vaihdettavat mainosbannerit.
Painolasti laukku: PVC hiekalla tai vedellä täytettävä (lisävaruste).

Mainospallon vakiotoimitus:

Ilmarunko, puhallin 220 v, vasara, harusköydet ja vaarnat.

Mainospallo takuu:
Takuu 2 vuotta.LisävarusteetLisävarusteet:

  • vaihdettava mainosbanneri  Velcro-tarra kiinnityksellä.
  • Suojakangas  6 x 10m tai 10 x 12m.
  • kuljetuslaukku.
  • Painolastilaukut 40 kg ja 100 kg.
  • asennusristikko.

Sähköiset lisälaitteet:

  • Bensiinikäyttöinen varavoimageneraattori 220v.
  • Jännite-muunnin 12 V / 220 v.
  • LED-valaistus (valinnainen hämäräkytkin).


Värit / mainospainatusVärit mukautetaan vastaamaan sinun desing vaatimuksia. Käytössäsi on  STANDARD ja STANDARD Plus vakioväripaletit.  Standardi väripaletissa on käytössä 11 värillistä kangasta ja Standard Plus väripaletissa on käytettävissä 13 värillistä kangasta (Huom. Standard Plus kankaat soveltuvat käytettäviksi vain pienemissä 2, 3 ja 4 m palloissa.)
Näiden värillisten kankaisen lisäksi käytettävissä on paintusmenetelmät jotka täyttävät odotuksesi. Käyttettävissä on digitaalinen UV tulostus, sublimaatiotulostus sekä silkkipaino menetelmä.Silkkipaino: Useiden saman kokoisten yksi- tai kaksiväristen logosarjojen painamiseen yhteen tai useampaan vakioväriseen mainospalloon.

Digitaalinentulostus: Mainospallon kokonaan tai osittaiseen brändäämiseen. Kaikki värit ovat käytettävissä, samoin liukuvärit. Piirros- ja valokuvat on myös mahdollista tulostaa digitaalisesti.


Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Advertising Balloons - mainospallot
Arviosi